" alt="P023.jpg (9.223 bytes)" align="left" width="320" height="240"> Her følger en opskrift på hvordan du selv kan fremstille den bedste slushpuppie is.

Bemærk at teknikken har udviklet sig siden. Hele tricket er at fryse den færdig blandede sirup saft. Derved bliver isen lettere at knuse og iskrystallerne bliver langt mindre.

" alt="P024.jpg (19.246 bytes)" align="left" width="320" height="240"> Læg isen i posen, og hold hånden for åbningen.

Lars har selv syet posen af et stykke spilerstof. Den kan tåle stor shockbelastning når der slås på posen.
Der er syet dobbelt søm i de nederste 5 cm af posen. Den ende som er tættest på hammeren.

" alt="P026.jpg (10.857 bytes)" align="left" width="320" height="240"> Find et hårdt underlag og knus isen.
(dog ikke granitbordlader)
" width="240" height="320" alt="P006.jpg (12950 bytes)" align="left"> Det knuste is hældes op i et lavt bredt glas.
" alt="P021.jpg (9.523 bytes)" align="left" width="240" height="320"> Tilsæt saften.

Franske "Teisseire sirop" er helt perfekt og har en god fyldig smag.
Slushpuppie isen smager langt bedre end dem du kan købe!

Hvis du fryser blandet sirup saft skal du blande det i forholdet 1 del saft til 3 dele vand.

" alt="P022.jpg (14.714 bytes)" align="left" width="240" height="320"> Den færdige is.
" width="240" height="320" alt="P009.jpg (19650 bytes)"> Vibeke.

 

                    

 
Opdateret d. 23.1.2003